Driftsavtale for Shopify

Vi i Launchpoint er glade for å tilby en driftsavtale designet spesifikt for din Shopify nettbutikk. Vårt mål er å sørge for at din online virksomhet fungerer optimalt og uten avbrudd, slik at du kan fokusere på å vokse din virksomhet mens vi tar hånd om den tekniske delen.

Vår driftsavtale er utformet for å gi en helhetlig servicepakke som dekker alt fra regelmessige oppdateringer og teknisk support til SEO overvåking. For en fast månedlig sum på NOK 349.

Nedenfor finner du en detaljert oversikt over de tjenester som inngår i avtalen, samt vilkår for betaling og oppsigelse. Vi er dedikert til å levere høy kvalitet og verdi gjennom våre tjenester og ser frem til å støtte deg og din virksomhet.

Øk salget ditt ved å samarbeide med Launchpoint

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Fyll ut din e-postadresse så tar vi kontakt med deg.

Teknisk vedlikehold, feilføring og support

Launchpoint tilbyr omfattende teknisk vedlikehold, feilretting og support for nettsider. Vi overvåker og oppdaterer kontinuerlig temaer og utvidelser for å sikre optimal ytelse og sikkerhet. Skulle det oppstå tekniske problemer, reagerer vi raskt for å løse dem.

Basis SEO-overvåkning

Vår basis SEO-overvåking inkluderer kontinuerlig overvåking og rapportering av nettsidens SEO-status. Dette hjelper oss med å identifisere og implementere nødvendige forbedringer for bedre søkemotorrangering. Vi setter opp og administrerer Google Analytics og Google Search Console for å gi innsikt i nettstedets helse og ytelse.

Pris

Vi tilbyr gunstige rabatter på våre tjenester. For generell konsultasjon og bistand har vi en egen timepris på 720 kr, som er betydelig lavere enn vår ordinære timepris på 990 kr. På begge disse prisene gir vi en rabatt på 30%.

Driftsavtalen gjelder for 6 måneder om gangen og faktureres forskuddsvis, slik at du kan være trygg på at din nettside alltid er i gode hender.

Skroll til toppen