Tjenestenivåavtale (SLA-avtale)

Dette er vår tjenestenivåavtale (SLA avtale) som regulerer ansvar og respons ved drift og feilretting og omhandler oppetid, responstid, oppgraderinger, sikkerhet og overvåking.

Denne avtalen kan bli oppdatert fra tid til annen, så sjekk innom for å se til de endringer som måtte komme.

Tilgjengelighet

Vi satser på en svært god oppetid og avhenger av våre leverandører for å gjøre dette. Sammen satser vi på en oppetid på 99,95%, utenom nødvendig nedetid som beskrevet nedenfor for oppdateringer o.l.

Nødvendig nedetid

Dette er nede tid som faller innenfor kategoriene: planlagt nedetid, krise nedetid, testing av tjenester, force majeure eller noe som er forårsaket av deg selv, noen du har autorisert, en tredjepart på ditt vegne, brudd på akseptabel bruk, konfigurasjoner utover normalen og det som er forventet av driften fra oss.

Normalt sett vil vi utføre planlagt nedetid inne i perioden 08:00 til 16:00 på hverdager norsk tid for å kunne være tilgjengelig om det skulle oppstå noe underveis. Vi følger uansett vår support tid i avtalen som er fra 09:00 til 15:00.

Krise nedetid vil være utenfor den normalt sett planlagte nedetiden, dette vil være om det skjer feil eller annet som krever en endring i drift og undersøkelser mens dette pågår.

Sist oppdatert: 21.03.2022.

Skroll til toppen