Bekymringsfri drift med våre driftsavtaler

Ved å velge en driftsavtale med Launchpoint, kan du fokusere på din kjernevirksomhet mens vi tar hånd om teknologien. Våre driftsavtaler inkluderer kontinuerlig overvåkning, oppdateringer og teknisk støtte for å sikre at nettstedet ditt alltid er oppdatert og fungerer optimalt.

Øk salget ditt ved å samarbeide med Launchpoint

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Fyll ut din e-postadresse så tar vi kontakt med deg.

Drift og hosting

Vi sørger for at nettsiden din laster raskt og alltid er tilgjengelig ved å tilby rask og pålitelig hosting. For å sikre at all kommunikasjon på nettsiden din er trygg, inkluderer vi et SSL-sertifikat. Vi passer på nettsiden din hele tiden og håndterer eventuelle trusler gjennom kontinuerlig sikkerhetsovervåkning. Ved å bruke et Content Delivery Network (CDN), sørger vi for at nettsiden laster raskt, uansett hvor brukerne dine er. Vi tester alle endringer på en separat utviklingsserver slik at nettsiden din ikke påvirkes. I tillegg tar vi daglige sikkerhetskopier av nettsiden din, slik at den raskt kan gjenopprettes hvis noe skulle gå galt.

Server og vedlikehold

Vi oppdaterer WordPress, temaer og tillegg regelmessig for å sikre at nettsiden din fungerer optimalt og er trygg. Hvis du har en nettbutikk, sørger vi for at den også holdes oppdatert. Vi tester nettsiden din grundig for å finne og fikse problemer før de påvirker brukerne. Gjennom kontinuerlig teknisk support og vedlikehold sørger vi for at nettsiden din alltid er i god stand.

Lisenser og programvare

Vi tar oss av alle lisenser for programvaren som brukes på nettsiden din, og sørger for at alle bilder som brukes er lovlige og riktig lisensiert. All programvare holdes oppdatert for å sikre at nettsiden din er stabil og sikker.

Serviceavtale (SLA)

Vi overvåker nettsiden din hele døgnet for å oppdage problemer tidlig. Hvis det oppstår nødsituasjoner, er vi klare til å håndtere dem raskt.

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Vi optimaliserer nettsiden din for søkemotorer slik at den er lett å finne. Vi setter opp Google Analytics og Webmaster Tools slik at du kan følge med på hvordan nettsiden din presterer. Gjennom løpende overvåking og justeringer jobber vi kontinuerlig for å forbedre rangeringen i søkemotorer.

Med Launchpoint AS sin driftsavtale kan du være trygg på at din WordPress-nettside er i gode hender, alltid oppdatert, sikker og optimalisert for best mulig ytelse.

 

 

Skroll til toppen