NVC-Cupen Digital Løsning

Prosjektoverblikk:

I samarbeid med Norsk Vorstehhund klubb (NVK), er vi hos Launchpoint stolte over å ha utviklet og lansert den nye digitale løsningen for NVC-cupen. Denne innovative plattformen representerer et betydelig skritt fremover for registrering og administrasjon av resultat fra jakt- og apportprøver, noe som gjør prosessen enklere og mer tilgjengelig for alle involverte.

Utfordringen:

NVC-cupen, kjent for sin spennende og engasjerende natur, har lenge vært grunnlaget for en rekke prestisjefylte priser innenfor NVK. Likevel har registreringen av oppnådde resultater vært en tidkrevende og kompleks prosess. Målet var å forenkle dette, samtidig som vi opprettholdt en høy standard av nøyaktighet og brukervennlighet.

Løsningen:

Gjennom et tett samarbeid med jaktrådet og hovedstyret i NVK, ledet av Torbjørn Kristiansen fra Launchpoint AS, har vi utviklet en løsning som adresserer disse utfordringene direkte. Den nye plattformen byr på en rekke innovative funksjoner designet for å gjøre livet lettere for brukerne:

  • Automatisert Oppslag: Automatisk søk etter informasjon om hund og eier, samt arrangør og sted, som sikrer en rask og feilfri registreringsprosess.
  • Intelligent Funksjonalitet: Systemet filtrerer ut ikke-relevante valg basert på prøvetype og aktivitet, og reduserer risikoen for feilregistrering.
  • Feilvarsling og Korrigering: Umiddelbar tilbakemelding ved mistanke om feilinformasjon, med oppfordring til korrigering.
  • Bekreftelse og Oppsummering: En detaljert oppsummering for siste kontroll før registrering, fulgt av e-postbekreftelse.
  • Effektiv Gjenbruk: Muligheten til å raskt registrere flere resultater for samme hund og prøve, noe som sparer tid og øker effektiviteten.

Resultat:

Den nye digitale løsningen for NVC-cupen har blitt møtt med entusiasme og positiv feedback fra NVKs medlemmer. Den representerer en vesentlig forbedring i hvordan resultat fra jakt- og apportprøver registreres og administreres, og setter en ny standard for brukervennlighet og effektivitet.

Fremtiden:

Selv om systemet allerede har gjennomgått omfattende testing, er vi forberedt på og åpne for tilbakemeldinger for å rette opp eventuelle «barnesykdommer» som måtte oppstå. Vi ser frem til å støtte NVK gjennom denne overgangen og videreutvikle løsningen for å møte fremtidens behov.

Besøk den nye NVC-løsningen: https://www.nvc.vorsteh.no

Skroll til toppen